Wil jij een veilige, snelle en gebruiksvriendelijke WordPress-webshop laten maken? Of wil je jouw huidige webshop verruilen voor een professionele, gloednieuwe online winkel inclusief app? Ik bouw binnen 14 dagen jouw webshop, compleet met iDeal-betalingssysteem, WooCommerce én gratis technisch beheer. Ik zorg er bovendien voor dat jij je webshop na oplevering moeiteloos zelf kunt vullen en onderhouden. Op die manier ben je niet van mij afhankelijk en heb je de volledige controle over je online winkel.

Dit kun je verwachten van een professionele WordPress-webshop

Ik begrijp dat het niet alleen draait om je nieuwe webshop, maar om het plan daarachter. Of misschien zelfs de droom daarachter. Jij hebt een ondernemersplan uitgestippeld, een route naar succes. En juist daarom wil je een webshop die feilloos werkt. Ik help je daar graag bij, en je bent zeker niet de eerste waarvoor ik dit doe. De basis van de webshops die ik bouw is altijd hetzelfde:

  • Een veilige website met een goed beveiligde betaalomgeving
  • Een professionele en gebruiksvriendelijke iDeal-betaalomgeving
  • WooCommerce voor het verkopen van je producten (dit is de beste webshop-plugin ter wereld)
  • Een snelle website die ook op smartphones topprestaties behaald

.

Voor het technische deel van de website, werk ik samen met mijn gewaardeerde partners bij Thinkaholic, die webshops bouwen voor uiteenlopende klanten waaronder hockeyfabrikanten, theewinkels en bedrijven die kinderproducten verkopen. Met welke vraag je ook naar mij toekomt: ik en mijn collega’s bij Thinkaholic staan klaar met professioneel advies. Zo zorgen wij ervoor dat jouw webshop altijd in jouw eigen huisstijl wordt gebouwd. En als je die huisstijl nog niet hebt, of je wil graag een nieuwe huisstijl, dan helpen wij je daar graag bij.

Jouw nieuwe webshop in 3 stappen: zo ga ik te werk

Jij wil een webshop laten bouwen in WordPress. En daarbij is niet alleen het resultaat belangrijk, maar ook de weg daarnaartoe. Daarom werk ik altijd in 3 stappen:

Stap 1. Duidelijk afspraken vooraf

De eerste stap is dat we elkaar vrijblijvend leren kennen. Dat doen we tijdens een (telefonisch) adviesgesprek. Tijdens zo’n gesprek heb jij alle tijd om aan te geven wat je wensen zijn. Ik leg je vervolgens uit wat je van mij mag verwachten. En als het nodig is geef ik jou de nodige adviezen. Tenslotte bespreken we wat de termijn is voor de oplevering. Ik streef ernaar de live-gang van je webshop binnen 14 dagen te realiseren.

Als je naast je webshop ook een app wil laten maken voor je online winkel, laat het me vooral weten. Samen met mijn partners bij Thinkaholic heb ik ruime ervaring in het bouwen van professionele apps.

Stap 2. Vlotte ontwikkeling van A tot Z

De ontwikkelfase bestaat uit het ontwerpen en bouwen van jouw webshop in WordPress. Ik betrek jou van A tot Z bij dit proces, zodat je precies weet wat de status is van je nieuwe website. Vanzelfsprekend krijg je de kans om in deze periode meerdere malen de kans om feedback te geven. Op de huisstijl bijvoorbeeld, maar ook op de algehele look en feel van de website.

Stap 3. 100% complete oplevering

Voordat jouw WordPress-webshop live gaat, help ik jou om de juiste producten in je online winkel te plaatsen. Ook ondersteun ik je met het plaatsen van andere content, zoals een contactpagina, over ons-pagina en een pagina over je service en dienstverlening. Natuurlijk zorg ik ervoor dat je website over een cookie-melding beschikt en daardoor AVG-proof is.

WordPress-webshop laten bouwen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Overweeg jij je WordPress-webshop door mij te laten bouwen? Of wil je een offerte opvragen en meer weten over mijn services en tarieven? Ik ga graag met je in gesprek. Ik ben erg benieuwd naar jouw plannen en dromen op het gebied van online succes. En ik zou het fantastisch vinden als ik daarin een rol mag spelen.