Wil jij een WordPress in Rotterdam laten bouwen? Dan bied ik jou de betaalbare service die je nodig hebt. Van het design tot de technische ontwikkeling, en van de content tot de hosting en het technisch onderhoud. Ik bouw jouw professionele website, webshop of app binnen 2 weken. Voor websiteontwikkeling in Rotterdam werk ik samen met Thinkaholic, een IT-bedrijf dat al jaren een begrip is in de regio.

In 3 stappen een WordPress in Rotterdam laten bouwen

Stap 1. Duidelijke afspraken van A tot Z

Kies je voor mij, dan maken we glasheldere afspraken over de samenwerking. Jij weet van tevoren precies wat je van mij kunt verwachten. Dat geldt voor de opleverdatum, de services en de prijs. Want als WordPress-specialist in Rotterdam vind ik het belangrijk om transparant te zijn naar mijn klanten. Om goed van start te gaan, ga ik allereerst met jou in gesprek over je wensen. Daarbij komen onder meer de volgende zaken aan bod:

 • De huisstijl van je onderneming dankzij professioneel webdesign
 • De status van je huidige website
 • De content die je op de nieuwe website wilt
 • De commerciële doelen van jouw nieuwe website
 • De mate waarin jij betrokken wil worden bij het design en ontwikkelproces
 • Eventuele aanvullende diensten die je wilt afnemen (hosting, onderhoud, hoger komen in Google etc.)
 • De planning, tarieven en opleverdatum
 • Jouw wensen met betrekkingen tot het contentbeheer van je website

Na het eerste gesprek weet jij van A tot Z waar je aan toe bent. Wil je dit graag face-to-face bespreken? Dan ben je van harte welkom in dé parel van de Maasstad: de Fabriek van Delfshaven.

fabriek van delfshaven vanaf het water

Stap 2. Website-ontwikkeling binnen 14 dagen

Wanneer er heldere afspraken zijn gemaakt en jij precies weet wat je kunt verwachten, gaat programmeur Martijn van Thinkaholic aan de slag met je website. Martijn is Rotterdammer én WordPress-specialist: een gouden combinatie van werklust en vakkennis. Martijn weet precies hoe je een WordPress-thema ombouwt naar de huisstijl van jouw bedrijf. Dat doet hij met gevoel voor techniek én design. En dat doet hij al meer dan 10 jaar.

Tijdens de ontwikkeling van je website houden Martijn en ik jou regelmatig op de hoogte. Hebben wij vragen? Dan weten we jou te vinden. En dat geldt andersom natuurlijk ook. Martijn let bij de ontwikkeling van jouw WordPress-website op de volgende zaken:

 • De website wordt in jouw huisstijl gebouwd
 • De site wordt geoptimaliseerd voor smartphones
 • Wij garanderen een site met een vlotte laadtijd
 • Wij zorgen dat jouw website geschikt is voor online marketing
 • De website wordt uiteraard geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Ook als je een complexe website wil laten bouwen, zorgt Martijn dat de het project binnen 2 weken af is

Na de ontwikkeling van de website, krijg je uiteraard de kans om feedback te leveren. Zie jij zaken die beter kunnen? Of heb je ideeën die we eerder over het hoofd zagen? Geen probleem! Wij staan voor je klaar. Het resultaat is een WordPress van Rotterdamse kwaliteit: geen poespas, maar een krachtige site die doet wat ‘ie moet doen. Gebouwd door een van de beste WordPress-specialisten van Rotterdam.

fabriek van delfshaven interieur

Stap 3. 100% complete oplevering

Nadat jouw WordPress-website is gebouwd, plaats ik in samenspraak met jou de content op de site. Dat gaat om de basispagina’s (homepagina, over ons-pagina, contactpagina etc.) en om eventuele onderliggende pagina’s, zoals een team- of dienstenpagina. Hoe ik dit aanpak, hangt volledig af van jouw wensen. Jij kunt de content voor je website zelf aanleveren – denk hierbij aan teksten, afbeeldingen etc. – maar ik kan dit ook voor je doen. Ik ben een ervaren copywriter die zijn hand niet omdraait voor het schrijven van goede webteksten. Dat deed ik eerder voor grote bedrijven zoals Heineken en Philips, dus dat kan ik ook voor jou!

Ik zorg dat de content op jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dat noemen we ook wel SEO. Op die manier word jij goed gevonden in Google door je klanten. Om te voorkomen dat jouw website een penalty krijgt, bouw ik ook een cookiemelding en privacyverklaring in. Die verklaring moet je uiteraard zelf aanleveren, maar ik zorg ervoor dat jouw website voldoet aan alle normen van de AVG. Daardoor is je website ook juridisch up-to-date.

Kort samengevat lever ik jouw website 100% compleet op, dat wil zeggen:

 • Geschikt voor de AVG (privacywetgeving van de EU)
 • Voorzien van een cookiemelding
 • Geschikt voor SEO in Google, Bing en andere zoekmachines
 • Voorzien van content in de vorm van tekst en multimedia
 • Gekoppeld aan jouw mailbox, zodat je offertes en aanvragen ontvangt die binnenkomen via je website

Jouw WordPress in Rotterdam: vraag een adviesgesprek aan via mail, telefoon of Whatsapp

Kies je voor een samenwerking met mij en mijn partners bij Thinkaholic, dan kies je voor dé WordPress-specialisten van Rotterdam. Je kunt bij ons geheel vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Daarin ontdek je samen mij de mogelijkheden van een nieuwe website. We lopen de pakketten door en ik help jou bij het maken van de juiste keuze. Wil je naar aanleiding van het gesprek met mij samenwerken? Dan stel ik een nette offerte op voor jouw nieuwe professionele website.