Wil jij een betaalbare website laten maken? Dan hoef je bij de meeste internetbureau’s niet aan te kloppen. Je betaalt al gauw 10.000 euro en een duur hostingpakket. En het grootste nadeel: je kunt de website achteraf niet eens zelf beheren. Als ervaren WordPress-programmeur in Rotterdam doe ik het graag anders. In samenwerking met mijn partners bij Thinkaholic bouw ik betaalbare WordPress-websites en webshops met een professioneel en high-end karakter. En die website kun jij achteraf gewoon zelf beheren, zodat je niet afhankelijk van mij bent.

Kies niet voor bodemprijzen, maar voor kwaliteit en betaalbaarheid

fabriek van delfshaven interieur

Er zijn genoeg cowboys op de markt die websites voor amper 250 euro aanbieden. Dat klinkt als een geweldig aanbod, maar trap er niet in. Dit soort prijzen zijn een sigaar uit eigen doos. Je krijgt een website opgeleverd die niet in jouw huisstijl is gebouwd. Ook kun je er weinig kanten mee op. Wil je slechts een simpel online visitekaartje? Dan zeg ik: go for it! Maar als jij een volwaardige, professionele website wilt waarmee je indruk maakt op jouw klanten, is een site voor een bodemprijs een slecht idee.

Wil je een complexe website laten bouwen, misschien zelfs vergezeld van een app, dan moet de verhouding prijs/kwaliteit in balans zijn. Ik hanteer daarom een simpele vuistregel: een betaalbare website is een volwaardige, professionele website voor de laagst mogelijke prijs, gebouwd door een ervaren WordPress-programmeur. Ik reken voor een basiswebsite bijvoorbeeld slechts 1.250 euro. Daarvoor krijg je:

  • binnen 14 dagen een volledig verzorgde WordPress-website in jouw huisstijl;
  • volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachine;
  • een modulair CMS dat je volledig zelf kunt beheren (je kunt dus eenvoudig zelf portfolio-items, blogs en andere zaken op de site plaatsen).
  • optioneel een servicepakket voor het contentbeheer van je website

Met een dergelijke website kun je met gemak 5 jaar vooruit. En je weet zeker dat de kwaliteit ervan past bij de dienstverlening én bij de allure van jouw onderneming. Met een website van mijn hand heb jij een streep voor op de concurrentie. Je beschikt over een online platform waarmee je serieus aan de slag kunt met internetmarketing zoals SEO, blogs, online klantenservice of een website. Als ervaren online specialist in Rotterdam sta ik garant voor jouw online doelstellingen.

Een betaalbare website laten maken? Er is altijd een pakket dat bij jou past

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Dan ga ik graag vrijblijvend met je in gesprek. Ik werk samen met ervaren WordPress-programmeurs in Rotterdam en ik kan je helpen met al je online wensen en doelstellingen. Bij mij is betaalbaar ook écht betaalbaar. Je krijgt waarde voor je geld en ik help je in de maanden die volgen met het technische beheer van je website. Op die manier kun jij zorgeloos ondernemen, ook online. Kies je voor mij, dan kies je voor een online specialist met een Rotterdamse mentaliteit.

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Dat kan! Ik help jou de juiste keuze te maken en leg je van A tot Z uit wat de mogelijkheden zijn. Vraag een gesprek aan.