Wil jij een professionele app laten maken? Dan heb je ongetwijfeld een hoop vragen over de prijs, de opleveringstijd, de techniek en de compatibiliteit met besturingssystemen zoals iOs (Apple) en Android. Ik ontwikkel al jaren apps voor de zakelijke markt en dat doe ik in samenwerking met mijn collega’s van Thinkaholic. Denk hierbij aan apps van websites en webshops, maar ook op zichzelf staande applicaties. Wij zijn er trots op dat wij behoren tot de beste ontwikkelaars van Rotterdam en daarbuiten.

Ontwikkel jouw app voor alle devices en besturingssystemen

Naast applicaties, bouw ik ook WordPress-websites voor zakelijke klanten. En hoewel websitedesign iets heel anders is dan app-ontwikkeling, zijn er veel overeenkomsten. In de kern wil je namelijk hetzelfde bereiken: een gebruiksvriendelijke en veilige ervaring voor jouw klanten. Oftewel: een app die up-to-date is, veilig is en intuïtieve functies biedt.

Ik sta ervoor garant dat jouw app in een vlot tempo en tegen een aantrekkelijke prijs wordt gebouwd. Ook zorg ik ervoor dat jouw app werkt voor alle besturingssystemen en op alle devices, waaronder smartphones en tablets. Wil je meer weten? Neem dan contact op en ik ga graag met je in gesprek.

Heb jij een website en wil je hiervan een app laten ontwikkelen? Of wil jij een nieuwe app én een nieuwe website laten bouwen? Het kan allemaal. Ook als je een complexe website en app wil laten bouwen.

Ik bouw jouw website in WordPress, omdat dit het grootste en beste contentmanagementsysteem ter wereld is. Daarbij hanteer ik een simpele regel: de website die ik lever is pas compleet als jij 100% tevreden bent. Het technische deel van de website besteed ik uit aan mijn fantastische collega’s van Thinkaholic.

Ik bouw jouw website al vanaf 1.250 euro. En daarbij garandeer ik je namens mezelf én namens Thinkaholic de volgende services:

  • binnen twee weken een 100% complete professionele website in jouw huisstijl;
  • 3 maanden lang gratis technisch beheer;
  • een CMS waarin jij zelf het contentbeheer kunt uitvoeren, zoals het plaatsen van blogs, portfolio-stukken en tekstpagina’s;
  • optioneel een aanvullend servicepakket om het contentbeheer of de online marketing aan ons uit te besteden.

Mijn samenwerking met Thinkaholic uit Rotterdam

Thinkaholic is een IT-bedrijf waar ik al jaren mee samenwerk. Wij werken hard, zijn pas tevreden als jij dat ook bent en doen niet moeilijk over die extra stap of die paar uurtjes overwerk. Onze garantie is dat een samenwerking vlot en positief uitpakt. Voor jou als klant, maar ook voor ons als marketing- en IT-specialisten. Wij werken vanuit Goeree-Overflakkee en tevens vanuit de Fabriek van Delfshaven, in het hart van historisch Rotterdam.

fabriek van delfshaven vanaf het water

Wij bouwen apps en websites voor klanten door heel Nederland. Van ZZP’ers tot MKB-bedrijven en alles eromheen. Kwaliteit staat bij ons voorop, als app-ontwikkelaar én als websitebouwer. Ben jij benieuwd wie de mensen achter Thinkaholic zijn? Wij zetten ze voor je in het zonnetje!

.

Martijn van der Laan is het brein van het drietal. Hij programmeert al meer dan 10 jaar en mag zichzelf met recht een senior app-developer noemen. Martijn vindt gebruiksvriendelijkheid belangrijk en houdt niet van poespas. Je kunt bij hem dus rekenen op een strakke vormgeving. Hij is daarnaast een echte duizendpoot. Hij werkte eerder als lokaal politicus en als hoofdredacteur van een jongerenplatform. In zijn vrije uren geeft hij huiswerkbegeleiding, of verdiept hij zich in geschiedenis en bestuurskunde, waar hij beide een Mastergraad in behaalde.

Arie Vogelaar werkt al ruim zeven jaar als online marketeer. Dat doet hij voor zichzelf, maar ook in samenwerking met Thinkaholic. Hij weet alles van het online vinden en binden van jouw doelgroep. Of het nu om SEO, social media, advertising of e-mailmarketing gaat: hij staat klaar met goede adviezen. Arie is al vele jaren actief in online marketing en weet precies wat er nodig is om jouw online communicatie aantrekkelijk te maken.

Maysam Afshari houdt zich al jaren bezig met visuals en design. Voor de perfecte kleurstelling, de beste bedrijfsfotografie of een ongeëvenaarde digitaal ontwerp, is Maysam dé specialist. Met fotografie en beeld als passie, staat onze art director Maysam garant voor de allerbeste designs.

fabriek van delfshaven interieur

App laten ontwikkelen? Ik help je van A tot Z

Wil jij een zakelijke app laten maken? Dan ga ik graag met je in gesprek. Omdat een app verregaand maatwerk vereist, kan ik vooraf geen uitspraak doen over de prijs of de opleveringstijd. Daarvoor ga ik liever eerst met je in gesprek. Laat je een website en app tegelijkertijd bouwen? Dan biedt dat aantrekkelijke voordelen. Ook daarover ga ik graag met je in conclaaf.